principal directory
DIRECTORY

Categories :  Vechtsport

 Belangenvereniging Leraren Martial Arts
Vechtsport

Organisatie voor leraren gevechtskunsten. Algemene informatie over het lidmaatschap en de vereniging, plannen, technische bulletins en een mailinglist.

 Black Dragon Society Holland
Vechtsport

Kuroi Ryu Ninjitsu school in Groningen. Kuroi Ryu Ninjitsu is een uitgebreid gevechtssysteem gebaseerd op het traditionele Ninjitsu. Trainingsverslagen en een forum.

 Budo Bond Nederland
Vechtsport

Overkoepelende organisatie met als doel samenwerking tussen verschillende vechtsporten. Opleiding tot instructeur wordt gegeven voor Vale Tudo, Brasilian Jiu-Jitsu en Pancrase.

 Budo Center Sittard
Vechtsport

School waar wordt onderwezen in Aikido, Judo, Nunchakudo, Taekwondo, Tai-Chi en Qi Gong. Informatie over deze vechtkunsten en over de lessen.

 Budo Spirit
Vechtsport

Budovereniging in Groningen. Lessen worden gegeven in Jiu-Jitsu, Aikido, kickboksen en Kyokushinkai Karate. Korte informatie over deze vechtsporten en het lesrooster.

 Budo sportvereniging Kiryoku
Vechtsport

School in Zoetermeer. Getraind wordt in Iaido (zwaardvechten), Jodo (stokvechten), Kendo, Karate en kickboksen. Informatie over deze vechtkunsten en een groot aantal foto's.

 Budo Stichting Boot
Vechtsport

School in Zwolle waar wordt getraind in Judo, Jiu-Jitsu, Karate, Taiji Quan en Qi Qong. Korte informatie over deze vechtkunsten.

 Budo-Sport Freestyle
Vechtsport

School in Rotterdam waar wordt getraind in zelfverdediging in een vrije vorm. Uitleg over de principes van budo en lestijden.

 Budocentrum Helmig
Vechtsport

Karate en jiu-jitsu school in Boskoop en Zevenhuizen. Korte informatie over deze sporten, wedstrijduitslagen en activiteiten.

 Budoclub Voorburg
Vechtsport

Vechtsportvereniging in Voorburg, waar wordt getraind in Judo, Jui Jitsu, Aikido, Taekwondo en Tai Chi. Trainingstijden en agenda.