principal directory
DIRECTORY

Categories :  Vrouwen

 Betty Beaufort
Vrouwen

Betty Beaufort is de enige echte vrouwenzeilschool in Nederland

 Damesboxen in Nederland
Vrouwen

Informatie over amateur en professioneel damesboksen. In samenwerking met boksbond Nederland. Agenda, nieuws, historie en commissie.

 Mooncycle
Vrouwen

Een website voor vrouwen van alle leeftijden die hun fietservaringen willen delen. Technische info, verzorging en leesvoer.

 smiless - smile sports sistas
Vrouwen

Smiless is een overkoepelend orgaan voor jonge vrouwen en actionsports, zoals de snowboard, skateboard, wakeboard en surf sport. Nieuws, weetjes, informatie, foto's en evenementen per sport ingedeeld.

 STSSO Pendragon - Symposium
Vrouwen

Over gender en sportprestaties.

 UFC - the ultimate fitness challenge
Vrouwen

Een exclusief voor vrouwen opgezette Sport en Fitness wedstrijd, bestaande uit mountainbiken, zwemmen, storm/hindernisbaan, afstandsloop en krachtoefeningen. Informatie over de wedstrijd, de deelnemers en de uitslagen.

 Vrouwenwielrennen
Vrouwen

Voor alle vrouwen, van beginneling tot gevorderde, die willen wielrennen. Mogelijkheid tot deelnemen aan trainingen op de weg, baan en veld (mtb), clinics, wedstrijden en trainingskampen.

 VrouwSportief
Vrouwen

Buitensport voor vrouwen. Hier vindt je activiteiten om samen met andere vrouwen buitensporten te beoefen. Ook zijn er mogelijkheden om zelf afspraken met andere vrouwen te maken of activiteiten te organiseren.